Elevliv

Elevdemokrati

På Rosborg er det er eleverne, der er i centrum. Elevrådet er talerør for eleverne på skolen, og gennem elevrådet formidles elevernes forslag til ændringer og forbedringer på vores skole.

Rosborgs elever er repræsenteret i vores skolebestyrelse og i alle skolens tværgående råd og udvalg.

Elevråd

Elevrådet på Rosborg Gymnasium & HF varetager gennem samarbejde med ledelse, lærere og øvrige personalegrupper elevernes fælles interesser på skolen. 

Alle elever kan komme med forslag og idéer til elevrådet.

Fester på Rosborg

Fester og caféer er en del af livet som hf- og gymnasieelev

I løbet af året arrangerer Rosborgs festudvalg Bacchus en række elevfester og Musikkens Venner står for at arrangere fredags-café. Dertil kommer introfest for alle 1. klasserne, Gallafesten i 2. hf/3.g samt sidste skoledag og dimissionsfest for afgangsklasserne.

Elevforeninger

På Rosborg Gymnasium og HF har vi flere frivillige elevforeninger, hvor du kan fordybe dig og være en del af et særligt fælleskab!

Udvekslingselever

Der er tradition for, at der er udvekslingselever på Rosborg. Disse kommer fra mange forskellige lande, og inden for de seneste år har der været elever fra USA, Australien, Sydafrika, New Zealand, Ghana, Tyskland, Italien, Litauen, Ungarn, Brasilien, Columbia, Japan, Kina og Argentina.

Studierejser

I forbindelse med ekskursioner og studieture samarbejder Rosborgs elever med andre unge i Danmark og i udlandet. Studierejserne i 2.g og i 2. hf er klassernes oplagte mulighed for at fordybe sig i fagenes internationale dimensioner, og ofte foregår rejserne med udgangspunkt i et eller to af studieretningsfagene.

Hjælp og rådgivning

Ungekontakten

Ungekontakten er et tilbud til alle unge mellem 13-17 år i Vejle Kommune. Her kan du som ung hurtigt og nemt få rådgivning, vejledning eller bare en snak. Du er velkommen, uanset om du synes, dine problemer er små eller store. Problemer kan være lettere at klare, hvis man har nogen at dele dem med.

Hvis det viser sig, at du har brug for hjælp udover tilbuddet i Ungekontakten, vil vi hjælpe dig videre til et relevant tilbud.

HENVENDELSESMULIGHEDER:

Vi kan kontaktes på telefon, mail eller sms. Husk blot at lægge en besked.

Telefonnummer : 76 81 58 00

Mail: ungekontakten@vejle.dk

SMS: 1276100

 

Se mere om Ungekontakten på vores hjemmeside www.ungekontakten.vejle.dk

SPOR 18 - anonym rådgivning

Er du over 18 år? Så kan du få hjælp til at tackle udfordringer som ensomhed, tristhed, angst og stress hos den anonyme rådgivning. Du kan komme i kontakt med SPOR18 ved at sende en sms til 1910 med teksten: SPOR18

Læs mere om tilbuddet og kontaktinfo her.

Der er også hjælp at hente for unge under 18 år. Her finder du en samlet oversigt over muligheder for hjælp, netværk, aktiviteter mm. for børn og unge som ikke trives, har psykiske problemer eller andre udfordringer, som gør livet svært.

Se film fra SPOR18 her.

Følg med på instagram

Rosborgs elever i faget "Musik- og lydproduktion" har lavet små lyd-installationer til Vejle Bibliotek, og nogle af dem er nu tilgængelige ved hylder med madlavning, hobbybøger, aviser, tidsskrifter, musikrummet og i "Digizonen". Tag en tur på bib og opdag sider af Vejle Bibliotek, du måske ikke kendte. 😍🎧 #tagenbidaflydproduktionerne #tagenbidafrosborg
Kan man bruge ChatGPT i undervisningen? 💭
På Rosborg mener vi, det er vigtigt at guide eleverne i, hvordan man anvender AI på en positiv og effektiv måde.

Redskabet findes. De unge bruger det. Men hvordan kan det blive en støtte - og ikke snyd? Se med her 🤲🏼

Rosborg
Gymnasium & HF

Vestre Engvej 61
7100 Vejle

Tlf: 7583 2322
Mail: rosborg@rosborg-gym.dk

KONTOR
Man – fre: kl. 07:30-15:30

EAN-nummer: 5798000556126
CVR-nummer: 29550646
Institutionsnummer: 631022

diverse
åbningstider

KANTINE
Man – tors: 07.40-10.00 | 10.30-13.50
Fredag: 07.40-10.00 | 10.30-13.00

BOGKÆLDER
Mandag, onsdag: 09.00 – 12.00
Tirsdag, torsdag: 11.00 – 12.00
Fredag: 09.30 – 12.00

Følg os på
sociale medier

Copyright © Rosborg Gymnasium & HF 2024
Søg her

Dit valg