Tilmeldingsfrist til STX og HF

Den 1. marts 2024 er der tilmeldingsfrist til STX og HF.

Når du skal tilmelde dig en gymnasial uddannelse eller en anden ungdomsuddannelse, skal du gøre det digitalt via www.optagelse.dk, hvor du skal logge på med MitID. Hvis du er under 18 år, så skal forældre også godkende med MIT-ID.

Hvis du p.t. ikke er under uddannelse, skal du også benytte www.optagelse.dk. Husk at uploade/vedhæfte bevis fra 9. og evt. 10. klasse. Såfremt der er behov for yderligere oplysninger, kan du altid kontakte Rosborg på mail: rosborg@rosborg-gym.dk

OBS: hvis du har en Team Danmark-godkendelse, skal du angive dette i din ansøgning om optagelse og vedlægge relevant dokumentation. Ligeledes skal du gøre opmærksom på det, hvis du ønsker studieretningen med geovidenskab (jf. elevfordelingsbekendtgørelsen af 12/1 2024)

I de nævnte tilfælde kan Regionen godkende at det giver dig forrang til optagelse på Rosborg, hvis der er flere ansøgere end Rosborgs tildelte kapacitet – hvis du har søgt om optagelse senest den 1. marts.

Her kan du læse om, hvordan du søger om forrang (Team Danmark og geovidenskab).

Hvis du har spørgsmål til optag på Rosborg, er du velkommen til at kontakte skolens kontor.

Ved klik på linket her, kan du få et lille kig ind på Rosborg og den hverdag der venter dig som en del af vores unikke fællesskab.

Følg med på instagram

Johan elsker musik og har fundet et fællesskab på Rosborg 🎶

"Jeg valgte Rosborg på grund af rygtet om det pulserende musikliv og den kreative atmosfære, der altid har tiltalt mig. Det fede fællesskab her tillader os at være os selv og udtrykke os frit – der er virkelig plads til alle," fortæller Johan om at vælge Rosborg til.

Overskriften giver det næsten væk, men Johan har naturligvis valgt studieretningen Musik A og Engelsk A – og det er der en helt særlig grund til: 

"Jeg elsker sproget og spiller musik, så det var naturligt for mig at vælge Musik A og Engelsk A. Rosborg giver os mulighed for at udforske både det musikalske og det engelske i et fantastisk fællesskab. Jeg vil gerne bruge min studieretning i fremtiden, forhåbentlig i USA, hvor jeg drømmer om at spille musik," deler Johan entusiastisk.

Og selvom Johan er meget begejstret for sin studieretning, hvor han bruger det meste af sin tid, oplever han Rosborg som ét stort fællesskab:

"At være elev på Rosborg er som at være en del af et stort fællesskab, hvor der er opbakning til alle arrangementer. Plenummøderne hver uge giver os mulighed for at dele vores musik og støtte hinanden. Det er virkelig en speciel følelse af sammenhold," forklarer Johan.

Derfor slutter Johan også af med en opfordring til alle, der overvejer at søge ind på Rosborg inden den 1. marts:

"Jeg vil 100 % anbefale Rosborg til alle! Der er et kæmpe udvalg, der passer til enhver interesse. Her er fyldt med liv, alle taler med alle, og det føles ikke som at gå i skole - det føles som at være sammen med sine allerbedste venner. Det er virkelig en unik og tryg oplevelse. Uanset om du er usikker på din studieretning, så bare gør det – Rosborg giver dig et stort selvtillidsboost," slutter Johan med et smil.

Rosborg
Gymnasium & HF

Vestre Engvej 61
7100 Vejle

Tlf: 7583 2322
Mail: rosborg@rosborg-gym.dk

KONTOR
Man – fre: kl. 07:30-15:30

EAN-nummer: 5798000556126
CVR-nummer: 29550646
Institutionsnummer: 631022

diverse
åbningstider

KANTINE
Man – tors: 07.40-10.00 | 10.30-13.50
Fredag: 07.40-10.00 | 10.30-13.00

BOGKÆLDER
Mandag, onsdag: 09.00 – 12.00
Tirsdag, torsdag: 11.00 – 12.00
Fredag: 09.30 – 12.00

Følg os på
sociale medier

Copyright © Rosborg Gymnasium & HF 2024
Søg her

Dit valg